ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Puek Tian

Puek Tian is bekend vanwege zijn vele beelden

In Puek Tian is bekend om zijn beelden in de zee, aan het strand en in de stad.De kleine badplaats Puek Tian ligt 18 km ten noorden van Cha-am en is bekend om zijn vele beelden die in de zee, aan het strand en in de stad te vinden zijn. De beelden van Puek Tian komen uit het episch gedicht ‘Phra Aphai Mani’ van Thailand’s grootste dichters Sunthon Phu (1786-1855). Dit gedicht volgt het verhaal van prins Aphai Mani in zijn romantische avonturen door het oude Thailand.

Genieten aan het strand van Puek Tian

Puek-Tian is zeer populair bij de lokale Thaise gezinnen die hier vooral in het De beelden van Puek Tian zijn gebaseerd op het episch gedicht ‘Phra Aphai Mani’.weekend veel te vinden zijn onder de pijnbomen aan het strand. Op het strand van Puek Tian kun je naast het genieten van zon en zee ook prima paardrijden. In de diverse restaurantjes worden heerlijke schaal- en schelpdieren geserveerd.


Dia-presentatie Puek-Tian:


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.