ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Hua Hin Airport

Vanaf Hua Hin Airport kun je per vliegtuig naar Bangkok en Maleisië. Luchtbrug met Bangkok en Maleisië

Het kleine vliegveld van Hua Hin (dat tevens als vliegveld voor Cha-am fungeert) ligt zo’n 6 kilometer ten noorden van Hua Hin. Op dit moment onderhoudt het vliegveld van Hua Hin een luchtbrug met 2 bestemmingen. Malaysia Airlines onderhoudt een verbinding met Maleisië (Kuala Lumpur) en Nok Air vliegt vanaf 15 november 2013 drie keer per week (donderdag, vrijdag en zaterdag) naar Bangkok. Voorheen onderhield SGA Airlines 2x per dag met een Cessna Grand Caravan (12 personen) een vliegverbinding met Bangkok. Deze lijndienst is echter tot nader order opgeschort.  Er zijn plannen om de bestemmingen vanuit Hua Hin Airport zowel nationaal als internationaal uit te breiden. Daarvoor zijn de faciliteiten van het vliegveld onlangs al uitgebreid.

De faciliteiten op het vliegveld van Hua Hin zijn onlangs uitgebreid.Bij aankomst op Hua Hin Airport staan locale taxi’s klaar om je verder naar de gewenste bestemming te vervoeren.

Website Hua Hin Airport

 

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Met NokAir van Bangkok naar Hua Hin

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.