ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Vervoer in Hua Hin en Cha-am

De centra van Hua Hin en Cha-am zijn goed te voet te doen

De songtaew is in Hua Hin en Cha-am groen van kleur.In Hua Hin en Cha-am kun je voor het lokale openbaar vervoer gebruik maken van de songtaew, tuktuk of motortaxi. Wil je deze regio op eigen gelegenheid bereizen dan kun je er een scooter of auto huren. De centra van zowel Hua Hin als Cha-am zijn overigens ook prima te voet te doen.

Vervoer per songtaew

De songtaew is een pick-up truck met twee zijdelingse banken achterop en is in zowel Hua Hin als Cha-am groen van kleur. Met deze vorm van vervoer kun je gemakkelijk en goedkoop Hua Hin, Cha-am en omgeving bereizen. Als je met een songtaew wil meereizen dan dien je de hand uit te steken voor de naderende songtaew. Voor een rit binnen de stad betaal je 10 Bath.

Voor het vervoer per tuktuk dien je eerst over de prijs te onderhandelen.

Vervoer per tuktuk

Als je jezelf in Hua Hin of Cha-am snel wilt verplaatsen kies dan voor het vervoer de tuktuk. De kosten voor een rit bedragen zo’n 150 Bath. Je dient vooraf wel over de prijs te onderhandelen.

Vervoer per scooter en brommer

Voor een bedrag van 150 tot 250 Bath per dag kun je in Hua Hin of Cha-am een scooter of brommer huren. Er zijn in beide plaatsen diverse bedrijfjes waar je hiervoor terecht kan.

In Hua Hin en Cha-am zijn vele bedrijfjes waar je een scooter of auto kunt huren.

Vervoer per huurauto

Een huurauto wordt in Hua Hin en Cha-am aangeboden voor een bedrag vanaf zo’n 1300 Bath per dag. Huur je voor langere periode dan is het vaak goedkoper. Lokale verhuurbedrijven zijn er genoeg te vinden.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Reizen met de tuk tuk in Thailand

 

 


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.