ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Winkelen en uitgaan in Hua Hin en Cha-am

 

Winkelen en uitgaan in Hua Hin

Op de avondmarkt in Hua Hin is het ’s avonds een gezellige drukte. Hua Hin heeft op het gebied van winklelen en uitgaan het nodige te bieden, maar het nachtleven is er bescheiden. Hua Hin is een prima alternatief voor hen die geen bruisend nachtleven prefereren zoals in Pattaya.

Hua Hin heeft vele terrasjes en prima visrestaurants

Het uitgaansleven speelt zich in Hua Hin voornamelijk af aan de Damnern Kasem Road en de Naretdamri Road. Hier zijn vele terrasjes en uitstekende visrestaurantjes te vinden zijn. Ook op de nightmarket aan de Dechanuchit Road Het nachtleven in Hua Hin is bescheiden. is het ’s avonds een gezellige drukte. Winkelen kun je in Hua Hin op de diverse locale markten of in het nieuwe winkelcentrum Market Village. Hier is ook een bioscoop van Cineplex gevestigd.

Wil je het 18+ nachtleven bezoeken dan kun je o.a. terecht bij de bars aan de Thanon Poonsuk en Soi Bintabat. Het nachtleven is in Hua Hin een stuk minder hectisch dan in Bangkok of Pattaya.

Winkelen en uitgaan in Cha-am

Aan het strand van Cha-am liggen uitstekende visrestaurants. Langs de kustweg bij het strand in Cha-am liggen diverse souvenirwinkeltjes en in het toeristisch centrum vind je winkels met kleding, sieraden, souvenirs en etenswaar. In het centrum van Cha-am wordt regelmatig een avondmarkt gehouden en in de buurt van het treinstation bevindt zich de versmarkt.

Voor het nachtleven ben je aangewezen op Hua Hin

Cha-am heeft een bescheiden uitgaansleven. Er liggen wel diverse restaurants en bars in het kleine toeristisch centrum en langs de kustweg bij het strand. Voor het echte nachtleven ben je  echter aangewezen op het naburige Hua Hin.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Villazzo Restaurant Hua Hin Thailand’s Best Restaurant 2014

Hua Hin: eten tegen elk budget

 

 


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Populaire bestemmingen in Thailand Hua Hin en Cha-am Winkelen en uitgaan in Hua Hin en Cha-am
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.