ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,601 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Samui Monkey Theatre

Leuke voorstelling voor kinderen

Apen worden van oudsher gebruikt om rijpe kokosnoten te plukken.Op Koh Samui worden apen van oudsher gebruikt op de kokosnoot plantages. De dieren worden er de bomen ingestuurd om de rijpe kokosnoten te plukken. Tegenwoordig worden de apen ook opgeleid voor de theatershows. In diverse vermakelijke acts laten ze hun behendigheden zien. Het Samui Monkey Theatre is een ideale activiteit om kinderen mee naar toe te nemen. Zorg dan dat je tijdens de show vooraan zit daar het publiek ook in de voorstelling betrokken wordt.

Bereikbaarheid en showtijden Samui Monkey Theatre

De apen in het Samui Monkey Theatre geven dagelijks een drietal vermakelijke shows. Het Samui Monkey Theatre heeft drie voorstellingen per dag, te weten om 10.30u, 14.00u en 16.00u. De show omvat ook een optreden met olifanten.

Het Samui Monkey Theatre ligt in het noordoosten van Koh Samui. Hier ligt het aan de Ring Road (wegnummer 4169) tussen Chaweng en Bophut.


Korte impressie Samui Monkey Theatre:Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.