ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wat Plai Laem

Meest kleurrijke tempel van Koh Samui

Wat Plai Laem is de meest kleurrijke tempel van Koh Samui.Wat Plai Laem is de meest kleurrijke tempel op Koh Samui. Er bevinden zich in dit indrukwekkende tempelcomplex verbazingwekkende standbeelden van goden met verschillende religieuze achtergronden. Het meest in het oog springend beeld in Wat Plai Laem is het grote Boeddhabeeld met de 18 armen.

Vissen voeren bij Wat Plai Laem

Op het complex van Wat Plai Laem staan diverse schitterende tempels en het geheel wordt omringd door een grote vijver vol vis. Voor een paar Bath kun je hier voer kopen om de hongerige vissen te voeden.

Een zeer opvallend beeld is het grote Boeddhabeeld met de 18 armen. Wat Plai Laem is de plaats voor rust en vrede. In de vroege avond zingen de monniken van wat Plai Laem hier hun kalmerende gezangen en is de tempel verlicht met vele kleine lampjes en kaarsen.

Waar ligt Wat Plai Laem?

Wat Plai Laem ligt op het noordoostelijk deel van Koh Samui tussen Big Buddha beach en Choeng Mon Beach. De tempel ligt hier aan weg 4171.


Korte impressie Wat Plai Laem:Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.