ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Watersport op Koh Samui

Veel activiteiten op gebied van watersport

Op de wateren van Koh Samui zijn volop watersport activiteiten.Op Koh Samui zijn volop watersport mogelijkheden. Vooral op de stranden van Chaweng, Bo Phut en Lamai worden op het gebied van watersport vele activiteiten aangeboden. Er zijn hier volop mogelijkheden tot waterskiën, bananen boottocht, parasailing, windsurfen, zeilen en waterscooters.

Snorkelen en duiken rondom Koh Samui

Verder is Koh Samui een bestemming waar je volop kunt snorkelen en duiken. Op het eiland zijn diverse duikscholen die één- of meerdaagse duiktrips organiseren. Aangezien het water rond Koh Samui vrij ondiep is gaat men voor Duiken bij Koh Tao en Koh Pha Ngan is een belevenis. het duiken naar de voor de kust gelegen eilanden met koraalriffen zoals Koh Tao en Koh Pha Ngan. De buureilanden Koh Tan en Koh Matsum staan in deze omgeving bekend als een paradijs om te snorkelen. Vanuit Koh Samui worden excursies aangeboden om de gekleurde vissen en prachtige koralen in dit gebied te bewonderen.


Koh Tan en Koh Matsum staan bekend als een paradijs om te snorkelen.


Foto reportage watersport Koh Samui:Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.