ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,961 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Koh Tan

 

Koh Tan is puur natuur en rust

Koh Tan ligt op een half uurtje varen van Koh Samui.Op een half uurtje varen van Koh Samui ligt het eiland Koh Tan. Het eiland ligt zuidelijk van Koh Samui en staat bekend om zijn koraalriffen en kalksteenrotsen die statig uit de zee rijzen.

Koh Tan is puur natuur en rust en heeft beperkte toeristische voorzieningen. Er is op het eiland slechts een klein dorp met enkele restaurants en een paar eenvoudige verhuurbungalows. Koh Tan heeft een mooi wit zandstrand en aan de zuidkant ligt rif dat een grote snorkelplek vormt.

Het is leuk om vanuit Koh Samui een dagtocht naar Koh Tan te maken

Koh Tan is puur natuur en rust.Diverse locale touroperators op Koh Samui bieden tochten aan naar Koh Tan, Maar je kunt ook op eigen gelegenheid in het vissersdorpje Thong Krut een longtail boot charteren. Neem je via een touroperator een excursie naar Koh Tan dan wordt deze trip vaak aangeboden i.c.m. een bezoek aan het eiland Koh Matsum.


Video presentatie Koh Tan:


 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Eilanden Thailand bieden beste prijs- kwaliteitsverhouding

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.