ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Star Club Cabaret

Traditioneel cabaret en hedendaagse popconcerten

De ladyboys van het Star Club Cabaret dragen glamoureuze kostuums.De ladyboy shows van het Star Club Cabaret op Koh Samui zijn een combinatie van traditioneel cabaret en hedendaags popconcerten. Verkleed als internationale sterren zoals Donna Summer, Tina Turner, Shirley Bassey en Whitney Housten worden door de ladyboys van het Star Club Cabaret goed ingestudeerde performances voorgedragen. De glamoureuze kostuums en goede productietechnieken maken de voorstelling van het Star Club Cabaret compleet.

Waar ligt het Star Club Cabaret?

Verkleed als internationale sterren worden goed ingestudeerde performances voorgedragen. Het theater van het Star Club Cabaret ligt aan de Beach Road te Chaweng ter hoogte van Chumchon Chaweng Yai Soi 13.

Dagelijks worden 3 verschillende shows opgevoerd die elk zo’n 45 minuten duren. De shows starten om 21.15u, 22.15u en 23.15u.

Website Star Club Cabaret.


Video presentatie Star Club Cabaret:


 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.