ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nachtleven op Koh Samui

Meest actieve nachtleven vind je in Chaweng en Lamai

Koh Samui kent een behoorlijk actief nachtleven.Koh Samui kent een behoorlijk actief nachtleven, hoewel dit niet te vergelijken is met het nachtleven in Bangkok, Pattaya of Patong (Phuket). De uitgaansgelegenheden variëren op Koh Samui van eenvoudige barretjes tot swingende discoteken. Het meest actieve nachtleven tref je op Koh Samui aan in Chaweng, maar ook in Lamai is op dit gebied voldoende te beleven.

Waar speelt in Chaweng en Lamai het nachtleven zich af?

In Chaweng zie je overal langs de Beach Road en zijn soi’s (zijstraten) Het meest actieve nachtleven vind je op Koh Samui in Chaweng en Lamai. restaurants, bars en pubs. Het centrum van het nachtleven in Chaweng ligt in Soi Green Mango en Soi Raggea. Ook in Lamai is het meeste actieve nachtleven te vinden aan weerszijden van de hoofdweg. De meeste bars in Lamai liggen geconcentreerd in de buurt van de Bungee Catapult en bij de open boksring.


Korte impressie nachtleven Koh Samui:


 

 


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.