ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Bira International Circuit

Internationaal auto en motor circuit met kartbaan

Op het Bira circuit worden regelmatig internationale races gehouden. The Bira International Circuit is een internationaal auto en motor circuit vernoemd naar de Thaise formule 1 coureur Prins Bira (1914-1985)

Het is een technisch circuit met veel verschillende soorten bochten en het heeft een lengte van 2,4 km. Er worden op het Bira circuit regelmatig internationale races gehouden, maar het is ook mogelijk om er zelf actief te racen. Je kunt ook les krijgen in het aanleren van racetechnieken met de motor. Bij The Bira International Circuit hoort ook een professionele kartbaan met een lengte van ruim 1 km.

Waar ligt The Bira International Circuit?

Je kunt op het Bira circuit ook les krijgen in racetechnieken met de motor. The Bira International Circuit ligt zo’n 15 kilometer ten zuidoosten van Pattaya richting Rayong. Het circuit ligt direct aan wegnummer 36, de hoofdweg van Bangkok richting Rayong.

Website Bira International Circuit.

 

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.