ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Siam Country Club

Twee golfcomplexen aan de kust bij Pattaya

De golfbaan van de Siam Country Club behoort tot een van de meest uitdagende. De Siam Country ligt in een mooi heuvelachtig gebied ten oosten van Pattaya. De club beschikt uit twee golfcomplexen, de Siam Country Club Pattaya Old Course en de Siam Country Club Pattaya Plantation.

Siam Country Club Pattaya Old Course

Siam Country Club Pattaya Old Course is de originele golfbaan van deze club. Deze 18 holes internationale kampioenschaps golfbaan is in 2007 helemaal gerenoveerd. De golfbaan behoort tot een van de meest uitdagende golfbanen van Thailand.

Siam Country Club Pattaya Plantation

Siam Country Club Pattaya Plantation is de nieuwe golfbaan en werd geopend in 2008. Deze golfbaan ligt 6 km oostelijk van de Old Course en beschikt over een 27 holes golfbaan. De 27 holes zijn weer verdeeld in drie 9 holes golfbanen, ‘sugar cane’, ‘tapioca’ en pineapple’.

De Siam Country club beschikt over uitstekende faciliteiten en biedt ondermeer de mogelijkheid om er een accommodatie te boeken.

Website Siam Country Club.

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.