ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nong Nooch Garden

Botanische tuin en diverse shows

Nong Nooch Garden beschikt over een prachtig aangelegde botanische tuin.Nong Nooch Garden is een prachtig ontworpen tropische botanische tuin op een oppervlakte van maar liefst 2 km². Het park beschikt over diverse tuindivisies met daarin schitterende verzamelingen van vele verschillende soorten planten zoals orchideeën, palmbomen en cactussen.

In Nong Nooch Garden worden ook diverse optredens verzorgd zoals traditionele Thaise dansen, olifantenshows en vechtsporten. Ook is het mogelijk om in Nong Nooch een tocht op een olifant te maken. In het park ligt een meer waarop je eventueel kunt waterfietsen. Verder heeft Nong Nooch Garden nog een kleine dierentuin met daarin o.a. een bijzondere vlindertuin.

Openingstijden en bereikbaarheid Nong Nooch Garden

In Nong Nooch Garden worden traditionele Thaise dansen opgevoerd. Het mooi gelegen Nong Nooch Garden ligt 15 kilometer ten zuidoosten van Pattaya. Wil vanuit Pattaya het park bezoeken dan kun je voor je vervoer het beste een songtaew nemen.

Openingstijden: dagelijks van 08.00u tot 18.30u.

Website Nong Nooch Garden.


 Foto en video presentatie Nong Nooch Garden:

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.