ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,601 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Amusement en culturele voorstellingen in Pattaya

Ladyboys en Thaise cultuur

Ladyboys horen standaard bij het amusement in Thailand. Op het gebied van amusement en culturele voorstellingen heeft Pattaya zijn bezoekers het nodige te bieden. Een hele aparte ervaring is een bezoek aan de bekende Tiffanyshow, een spetterende amusement show uitgevoerd door travestieten. De travestieten zijn gekleed in prachtige kostuums en worden door de Thai ‘Ladyboys’ genoemd. In het Alangkarn Theater van Pattaya staat het ontstaan van de Thaise cultuur en de Thaise gebruiken centraal. Er worden op een groot podium schitterende culturele voorstellingen uitgevoerd in combinatie met een multimediaal licht en geluid spektakel.

 

 

 


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Populaire bestemmingen in Thailand Pattaya Winkelen en uitgaan in Pattaya Amusement en culturele voorstellingen in Pattaya
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.