ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,601 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Alangkarn Theater

Show waarin Thaise cultuur centraal staat

In de show van het Alangkarn theater staat de Thaise cultuur centraal.In het Alangkarn theater in Pattaya wordt een panoramische en multi-dimensionale extravanganza show opgevoerd waarin de Thaise cultuur centraal staat. Vuurspuwende draken, een olifantenstrijd en speciale effecten als lasershow, regen en echt vuurwerk maken dat de uitvoering in het Alangkarn theater een indrukwekkende show wordt. Het theater is gebouwd en ingericht naar Thaise stijl en biedt plaats aan maar liefst 2000 bezoekers.

Voorafgaand aan de show is het mogelijk om een uitgebreid dinerbuffet te nemen met vele Thaise en Internationale gerechten.

Openingstijden en bereikbaarheid Alangkarn Theater

Het Alangkarn Theater brengt een indrukwekkende show.Het Alangkarn Theater is gevestigd aan de Sukhumvit Road in zuidelijke richting. Kaartjes voor de show zijn in Pattaya te koop bij de vele reisbureaus. Soms zit het vervoer naar en van het theater bij de prijs inbegrepen. Ga je op eigen gelegenheid dan kun je het beste een songtaew nemen.

Het Theater is dagelijks geopend om 18.00u. Op woensdag is het Alangkarn theater gesloten.

Website Alangkarn Theater.

 

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.