ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Mike Shopping Mall

Winkelcentrum voor toeristen en locale bevolking

Mike Shopping Mall ligt in hart van Pattaya aan de Beach Road. Mike Shopping Mall is een vijf verdieping tellend winkelcentrum met vele winkels die een grote verscheidenheid aan goederen verkopen. Het winkelend publiek bestaat zowel uit toeristen als de locale bevolking. Mike Shopping Mall is eigendom van de Mike Group Thailand, welke ook eigenaar is van diverse hotels en vastgoedprojecten in Pattaya.

Op het dak ligt een openbaar zwembad

In het winkelcentrum bevindt zich tevens een kleine supermarkt en een afdeling waar locaal geproduceerde producten worden verkocht. Op de bovenste verdieping van Mike Shopping Mall is een foodcourt gevestigd en op het dak ligt een uitstekend openbaar zwembad.

Bereikbaarheid en openingstijden Mike Shopping Mall

Mike Shopping Mall ligt in het hart van Pattaya aan de Beach Road (tussen Soi 11 en 12). Het winkelcentrum heeft ingangen aan zowel de Beach Road als de 2nd Pattaya Road.

Openingstijden: dagelijks van 11.00u tot 23.00u.

Mike heeft twee winkelcentra aan de Beach Road

Iets zuidelijker aan de Beach Road ligt nog een kleinere vestiging van Mike. Het is een wat ouder winkelcentrum waarin voornamelijk particulier verkopers een shop hebben gehuurd  en diverse goederen als kleding, schoenen en decoratieve artikelen verkopen.

Website Mike Shopping Mall.

 

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.