ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Activiteiten en bezienswaardigheden op Phuket

Wat Chalong op Phuket is een interessante bezienswaardigheid.Bezienswaardigheden op Phuket

Het heuvelachtige eiland Phuket kenmerkt zich door zijn prachtige baaien, verzorgde witte zandstranden en heldere zeeën. Maar ook op cultureel gebied heeft Phuket de nodige bezienswaardigheden. Zo liggen er verspreid over het eiland diverse kleurrijke tempels zoals bijvoorbeeld Wat Chalong en Wat Phra Thong met zijn unieke gouden Boeddha.

Er worden diverse excursiemogelijkheden aangeboden zoals boottochten naar de omringende eilanden en een rondrit door Phuket town met zijn mooie Portugese architectuur. In het Phuket Butterfly Garden kom je alles te weten over Aziatische vlinders en insecten.

Een leuke activiteit op Phuket is het maken van een olifantentocht. Activiteiten op Phuket

De wateren rond Phuket bieden veel activiteiten op het gebied van watersport. Zo is Phuket een perfecte locatie voor jetskiën, parasailing en windsurfen. Er bevinden zich rondom Phuket prachtige locaties waar je kunt duiken en snorkelen.

Ook het vaste land van Phuket leent zich prima voor sportieve activiteiten. Het binnenland van Phuket is prima te verkennen middels een jeepsafari en hou je van een avontuurlijke trekking dan kun je terecht in het Khao Phra Taew NationalPark. Verder staat Phuket bekend om zijn perfecte golffaciliteiten. Veel luxe hotels op Phuket hebben er zelfs een eigen golfcourse.

Phuket biedt veel acitiviteiten op het gebied van watersport.

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Phuket Bike Week

Soi Bangla, de ‘must see’ attractie op Phuket

 

 


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Populaire bestemmingen in Thailand Phuket Activiteiten en bezienswaardigheden op Phuket
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.