ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,601 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Loch Palm Golf Cub Phuket

Twee 18 holes golfbanen

Loch Palm Golf Course is de originele golfbaan van Loch Palm Golf Club.Loch Palm Golf Club Phuket beschikt over twee 18 holes golfbanen, ‘Loch Palm Course’ en de nieuwe ‘Red Mountain Course’. Beide golfbanen zijn gelegen op een heuvelachtig plateau van voormalige tinmijnen in het Kathu District in het zuidelijk deel van Phuket. De afstand van Loch Palm naar Patong Beach is zo’n 7 km en naar Phuket Town zo’n 9 km. Loch Palm Golf Club Phuket beschikt over uitstekende faciliteiten.

Loch Palm Golf Course

De Loch Palm Golf Course is de originele golfbaan van Loch Palm Golf Club en werd ontworpen door Sukitti Klangwisai. Onlangs werd het parcours van deze golfbaan uitgebreid gerenoveerd waardoor de ‘greens’ nu tot de beste van Phuket gerekend kunnen worden. De lay-out van Loch Palm Golf Course is zonder meer schilderachtig te noemen. Niet alleen door de ruim 1400 palmbomen die de route van de golfbaan sieren maar ook door het panoramisch uitzicht over het ‘Crystal Lake’ en de omringende heuvels.

Red Mountain Golf Course

Red Mountain Golf Course is de nieuwste golfbaan op Phuket.Deze door Johnathan Morrow ontworpen golfbaan werd in 2007 geopend en is de nieuwste golfbaan op Phuket. De naam is ontleend aan de ruige rode kliffen die deze golfbaan omgeven.

Red Mountain Golf Course is de hoogst gelegen golfbaan van Phuket. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht op Chalong Bay en Phuket Bay. Red Mountain Golf Course is een interessante golfbaan waar je als speler geconfronteerd wordt met natuurlijke hindernissen als hoogteverschillen, water, wind, rotsen en kloven.

Website Loch Palm Golf Club Phuket.Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.