ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Mission Hills Golf Resort

Ideale locatie voor een familieverblijf

De groene fairways maken van Mission Hills Golf Resort een prentbriefkaart. Het luxe Mission Hills Golf Resort heeft een uitgebreid aanbod met eerste klas faciliteiten waardoor het een ideale locatie is voor een familieverblijf op Phuket. Mission Hills is gelegen tussen de mangrove bossen aan de kust op het noordoostelijk deel van Phuket. De afstand tot het vliegveld bedraagt zo’n 8 kilometer.

De 18 holes kampioensbaan van het Mission Hills Golf Resort is ontworpen door de legendarische Jack Nicklaus. De schitterende blauwe oceaan gezichten in contrast met de grote witte zandstrand bunkers en groene fairways maken van Mission Hills een ware prentbriefkaart.

Wil je tussen zonsondergang en zonsopgang onder ideale temperaturen golfen, dan kun je op het Mission Hills Golf Resort gebruik maken van een verlichte 9 holes golfbaan.

Website Mission Hills Golf Resort.


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.