ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,890 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Kamala beach

Kamala beach is populair bij surfers

Kamala beach ligt in een prachtige baai aan de westkust van Phuket.10 km ten noorden van Patong ligt Kamala beach. Gelegen in een prachtige baai met zijn witte zandstranden in de schaduw van palmbomen heeft Kamala beach zijn natuurlijke karakter weten te behouden. Het strand van Kamala is erg mooi en niet al te druk. Door zijn hoge golven is Kamala beach populair bij surfers.

Gezellige en goedkope restaurantjes

Kamala zelf is een vissersdorpje met gezellige en goedkope restaurantjes. Voor winkels en uitgaan ben je echter meer aangewezen op het nabij gelegen Patong. Vanwege de overwegende rust die er heerst, is Kamala een geliefde plek voor gepensioneerden en overwinteraars.

Op het strand van Kamala is het niet al te druk.In Kamala is het themapark Phuket Fantasea gevestigd. Hier wordt dagelijks een schitterende show gegeven die je tijdens een bezoek aan Phuket niet mag overslaan.

 

 

Video presentatie Kamala beach:


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.