ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,890 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nai Harn beach

Een van de mooiste plekken op Phuket

Nai Harn is omgeven door een sublieme rotsachtige omgeving. Op het meest zuidwestelijke puntje van Phuket ligt het dorp en strand Nai Harn. Het is ongetwijfeld een van de mooiste plekken van het eiland. Het zeer fraaie witte strand grenst aan de meest prachtige lagune op het eiland en de afgeschermde baai is omgeven door een sublieme rotsachtige omgeving. De geborgenheid van de baai maakt Nai Harn populair bij zwemmers en jachten. In het hoogseizoen is Nai Harn dan ook een geliefde ankerplaats voor boten. Het goed zicht onder water is een zegen voor snorkelaars. De beste plek om te snorkelen is langs de rotsen van Le Royal Meridien.  In de periode mei – oktober kunnen echter sterke onderstromen voorkomen.

Laem Phromthep viewpoint

Je kunt hier getuige zijn van een prachtige zonsondergang.Nai Harn is een relatief rustige plek en heeft slechts een paar hotels. De lokale restaurants net boven het strand maken Nai Harn een geweldige plek om te ontspannen. Vanaf het Laem Phromthep viewpoint, net ten zuiden van Nai Harn, heb je een prachtig panoramisch uitzicht op Nai Harn Beach. Dit uitzichtpunt wordt algemeen beschouwd als een van de ‘must see’ toeristische bestemmingen op Phuket. De zonsondergang hier is werkelijk fenomenaal.

 

Video presentatie Nai Harn Beach:

 Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Vier stranden Thailand in top 10 Azië


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.