ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,890 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Patong beach

Meest bekende en populaire badplaats op Phuket

Op het levendige strand van Patong vinden overdag tal van activiteiten plaats.Patong beach ligt aan de westkust van Phuket en is het belangrijkste toeristische centrum van het eiland. Het werd eind jaren 80 populair bij westerse toeristen en er hebben zich sinds die tijd tal van hotels in Patong gevestigd. Het voormalige vissersdorp Patong heeft zich in de loop der jaren dan ook ontwikkeld tot de meest bekende en populaire badplaats op Phuket.

Mooi en levendig strand

Patong beach heeft een mooi ruim 3 kilometer lang halvemaanvormig zand strand dat is omzoomd met palmbomen. Het is een combinatie van een prachtig mooi wit strand en de schitterende Andaman zee die Patong beach tot een plaatje maken. Patong beach heeft een levendig strand waar overdag tal van strand activiteiten plaatsvinden.

Freedom Beach behoort tot een van de mooiste stranden van Phuket.Freedom Beach

Ten zuiden van Patong Beach ligt het verassend rustig en stille Freedom Beach. Het is een van de mooiste stranden van Phuket met ongelooflijk zacht wit zand en verblindende helderblauwe wateren. Freedom Beach is alleen toegankelijk met een longtail boot. De kortste route is vanaf het zuidelijk uiteinde van Patong Beach. Je kunt ook vragen om een boottocht vanaf Kata, Karon of zelfs Kamala Beach.

Patong heeft voor elk wat wils

Patong heeft veel voorzieningen op het gebied van winkelen en uitgaan. Vanwege de aanwezigheid van vele toeristische voorzieningen wordt Patong ook wel het geanimeerde centrum van Phuket genoemd. Het heeft vele voorzieningen op het gebied van winkel- en uitgaanscentra en biedt een grote verscheidenheid aan sportmogelijkheden zoals golf, tennis en vele activiteiten op het gebied van watersport. Het nachtleven in Patong met zijn vele pubs, disco’s karaoke bars en gogo bars is beroemd. Of je nu alleen komt of met de hele familie, Patong heeft voor elk wat wils.

 

Video presentatie Patong beach:

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Patong gaat beachroad verfraaien

Patong Carnaval meest populaire evenement op Phuket

Soi Bangla, de ‘must see’ attractie op Phuket

 

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.