ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,890 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Rawai beach

Vooral populair bij de locale bevolking

Omdat Rawai erg populair is bij de locale bevolking vind je er veel restaurantjes.Aan de zuidkust van Phuket ligt Rawai beach. Rawai zelf is een rustig gebied met veel rubber- en bananenplantages. Hetstrand van Rawai was het allereerste toeristische strand van Phuket. Het waren toen vooral de mensen uit Phuket town die in het weekend naar het strand van Rawai kwamen. Maar ook heden ten dage is Rawai beach nog steeds populair bij de locale bevolking die er in het weekend dan ook volop aanwezig is.

Vanuit Rawai vertrekken veel boottochten

Rawai is het vertrekpunt van vele boottochten die dagexcursies maken naar de Rawai wordt door de locale vissers gebruikt als ligplaats voor hun bootjes.vele omliggende eilanden. Maar ook de locale vissersbevolking gebruikt Rawai beach als ligplaats voor hun bootjes. Je vindt in Rawai beach weinig hotels, maar er is wel een overvloed aan restaurantjes. In Rawai verblijven veel expats.

De kustweg tussen Rawai en Kata biedt schitterende vergezichten en is daardoor een populaire route bij fietsers, joggers en fotografen.

 

Video presentatie Rawai beach:

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.