ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Winkelen en uitgaan op Phuket

Winkelen op Phuket is gericht op elke leeftijd.  Winkelen op Phuket

Phuket heeft op het gebied van winkelen veel te bieden. Verspreid over het eiland liggen diverse grote winkelcentra waar zowel Thaise als westerse producten worden verkocht. De diverse toeristenplaatsen op Phuket hebben vele shops en kraampjes waar jet tot ’s avonds laat heerlijk kunt winkelen. In vrijwel alle plaatsen op Phuket worden markten gehouden waar tegen goedkope prijzen allerlei zaken worden aangeboden.

Uitgaan op Phuket

Het aanbod van uitgaansgelegenheden op Phuket is groot. Verspreid over het hele eiland vind je vele bars en eetgelegenheden. De meeste en meest ontwikkelde uitgaansgelegenheden op Phuket tref je aan in Patong Beach en in mindere mate in Kata Beach en Karon Beach. Deze plaatsen kennen ook een bruisend nachtleven, wat te vergelijken is met dat van de Spaanse Costa’s. Wil je meer het uitgaansleven van de plaatselijke bevolking van Phuket ervaren, dan moet je in Phuket town zijn. In Phuket town verblijven minder toeristen dan aan de meeste plaatsen aan de kust.

Themapark Phuket Fantasea verzorgt een spectaculaire show. Maar Phuket heeft op het gebied van uitgaan ook amusement en culturele voorstellingen. Een bezoek aan het culturele themapark Phuket Fantasea mag zeker niet ontbreken.Vrijwel dagelijks worden er geweldige entertainment shows opgevoerd. Hou je van films dan kun je terecht in een van de bioscopen in de grote winkelcentra.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Patong Carnaval meest populaire evenement op Phuket

Soi Bangla, de ‘must see’ attractie op Phuket

SiamNiramit Show nu ook op Phuket

 

 


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Populaire bestemmingen in Thailand Phuket Winkelen en uitgaan op Phuket
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.