ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,961 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Amusement en culturele voorstellingen op Phuket

In Phuket Fantasea wordt een spectaculaire show opgevoerd.Van themapark tot cabaret

Phuket heeft op het gebied van amusement en cultuur een aantal voorstellingen die het bezoeken zeer de moeite waard zijn. Wat je niet mag missen als je op Phuket bent is het culturele themapark Phuket Fantasea in Kamala. Phuket Fantasea is een amusement center met een carnaval dorp, spectaculaire show en groot buffetrestaurant. Met behulp van moderne technieken komen hier oude culturele Thaise tradities en legenden tot leven.

Een bezoek aan het Simon Cabaret in Patong staat garant voor een wervelende Het Simon Cabaret staat garant voor een wervelende show.show uitgevoerd door travestieten gekleed in uitzinnige kostuums. Dit samen met een spectaculaire lichtshow en opzwepende muziek maken een bezoek aan het Simon Cabaret tot een onvergetelijke avond.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Siam Niramit Show nu ook op Phuket

 

 

 


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Populaire bestemmingen in Thailand Phuket Winkelen en uitgaan op Phuket Amusement en culturele voorstellingen op Phuket
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.