ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,665 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Markets te Patong, Karon en Kata

Markt in Patong

De markt van Patong loopt door tot in de aangrenzende kleine steegjes van Soi Bangla.De markt van Patong is een doorlopend traject van winkeltjes en kraampjes met een breed aanbod zoals kleding, souvenirs, Cd’s/Dvd’s, horloges en zonnebrillen. De shops gaan open rond het middaguur en sluiten om middernacht. De markt van Patong speelt zich voornamelijk af langs het strand ten zuiden van Soi Bangla en de aangrenzende kleine steegjes.

Markt in Karon

In Karon wordt een gelijksoortige markt gehouden als in Patong, maar de markt in Karon is wat kleinschaliger. De markt in Karon wordt gehouden rondom de hoofdweg (Patak Road).

 

De markt in Patong, Karon en Kata gaat door tot middernacht. Markt in Kata

De markt van Kata is eveneens een kleinere versie van de markt in Patong. De meeste kraampjes vind je in Kata in de buurt van Dino Park en Taina Road. Maar ook aan de zuidkant van Kata richting Kata Noi zijn talrijke marktkramen te vinden.

 

 

 


Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.