ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,925 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Ocean Plaza (Patong)

Ocean Plaza Bangla Road

Ocean plaza in Patong is eigenlijk meer een bazaar dan een winkelcentrum. Het drie verdieping tellende winkelcentrum Ocean Plaza Bangla Road is eigenlijk meer een bazaar dan een winkelcentrum. Dit komt niet alleen door de vorm van het winkelcentrum, maar ook omdat je, in tegenstelling tot andere winkelcentra in Thailand, bij Ocean Plaza kunt afdingen op de verkoopprijzen.

Er wordt in Ocean Plaza veel kleding aangeboden, maar ook gadgets, elektronica en levensmiddelen. De 3e verdieping biedt entertainment zoals een bowlingbaan. Vergeleken met het Jungceylon winkelcentrum in Patong is Ocean Plaza een stuk kleiner. De prijzen bij Ocean Plaza zijn echter een stuk lager.

Waar ligt Ocean Plaza?

Ocean Plaza Bangla Road ligt in het centrum van Patong aan de Bangla Road, dicht bij de Rat-U-Thit Road

Openingstijden: dagelijks van 11.30u tot 23.30u.

Ocean Plaza Beach Road

Meer naar het zuiden van Patong (langs Holiday Inn) ligt een nieuwe vesting van Ocean, Ocean Plaza Beach Road. Dit winkelcentrum heeft grotendeels dezelfde setup als Ocean Plaza Bangla Road, maar kan handig zijn voor als je in het zuiden van Patong verblijft. Ocean Plaza Beach Road is dagelijks geopend van 10.00u tot 22.00u.

Ook in Phuket town ligt een vesting van Ocean. Het winkelcentrum verkoopt vooral kleding, en er is een bioscoop en een bowlingbaan gevestigd.

Website Ocean Plaza.

 

 


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.