ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,529 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Vliegreis naar Thailand

Diverse vliegmaatschappijen vliegen van Nederland en België naar Thailand

KLM vliegt dagelijks van Amsterdam naar Bangkok. Vanuit Amsterdam vliegen wel meer dan 30 vliegmaatschappijen naar Bangkok, al dan niet non-stop. KLM vliegt dagelijks non-stop (vliegtijd ca. 11 uur) en Eva-air doet dit, afhankelijk van de periode, 4x per week. Er zijn diverse vliegmaatschappijen die afhankelijk van de thuishaven van de betreffende vliegmaatschappij interessante stop-overs aanbieden. Met Thai Airways (de nationale airline van Thailand) vlieg je vanaf Amsterdam via Frankfurt naar Bangkok of Chiang Mai. Voor meer informatie over KLM vliegtickets naar Bangkok, bekijk de vliegtickets van KLM.

Ook kun je vanuit Brussel met diverse vliegmaatschappijen middels een stop-over naar Bangkok. Thai Airways vliegt 5x keer per week rechtstreeks vanaf Brussel naar Bangkok.

Vliegen vanuit Dusseldorf naar Thailand

Vliegen vanaf Dusseldorf naar Bangkok is een goed alternatief.Een goed alternatief is om vanuit Düsseldorf te vertrekken. Het vliegveld van deze Duitse stad is slechts zo’n 50km vanaf Venlo gelegen en parkeren is hier een stuk voordeliger dan in Amsterdam en Brussel. Helaas biedt Düsseldorf geen rechtstreekse verbinding met Bangkok. Maar er vliegen vanaf hier diverse vliegmaatschappijen tegen vaak interessante prijzen middels een stop-over naar Bangkok.

Vliegreizen naar Thailand komen meestal aan in Bangkok

De meeste internationale vluchten komen in Bangkok aan op Suvarnabhumi International Airport. Bangkok ligt centraal in Thailand en de diverse populaire bestemmingen zijn vanaf hier prima te bereizen. Het reizen in Thailand is goed geregeld en goedkoop.

Ervaringen met vliegmaatschappijen

Eva Airlines vliegt 4x per week van Amsterdam naar Bangkok.De beleving van de kwaliteit van een vliegreis is een beleving die voor iedereen anders kan zijn. De website van airlinequality.com geeft een overzicht met ervaringen en beoordelingen van vele vliegmaatschappijen en vliegvelden.

Vergelijk en boek hier voordelige vliegtickets naar Thailand


 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Emirates start vierde dagelijkse Dubai – Bangkok vlucht

Beste Airports 2015

Beste luchtvaartmaatschappijen 2015

Qatar Airways voegt A380 toe op Bangkok route

10kg extra bagage voor passagiers Thai Airways

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten


Passende informatie bij : Op vakantie in en reizen naar Thailand Reizen naar Thailand Vliegreis naar Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.