ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,816 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Wat Pho Bangkok achtste in reis poll

Geplaatst op 8 oktober 2013 11:05 door thailandtotaal

25 meest unieke attracties in Azië.

De Boeddhistische tempel Wat Pho in Bangkok is door de reis-website TripAdvisor als achtste gerangschikt op de lijst van de 25 meest unieke attracties in Azië. De award voor Wat Pho is gebaseerd op beoordelingen van toeristen die de tempel hebben bezocht. Bovenaan de lijst staat Angkor Wat in Cambodja, gevolgd door Taj Mahi in India, Bayon Tempel in Siem Reap (Cambodja), de Grote Muur van China en de Shwedagon Pagoda in Yangon (Myanmar).

Naast Wat Pho bevat de lijst van de 25 meest unieke attracties in Azië nog vier andere Thaise bezienswaardigheden. Dat zijn Grand Palace in Bangkok (10),  Wat Arun in Bangkok (11), Wat Phrae Kaew in Bangkok (12) en Wat Phra Doi Suthep in Chiang Mai (21).

Meer over wat er in Bangkok te zien en te beleven valt lees je op onze webpagina ‘Activiteiten en bezienswaardigheden in Bangkok’.

 

WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Wat Pho Bangkok achtste in reis poll
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.