ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,050 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Politieke onrust Thailand leidt tot grote verloren inkomsten voor de toeristensector.

Geplaatst op 20 mei 2010 16:14 door admin

Aantal toeristen Thailand loopt terug met 20 procent door recente onrust

De grote politieke onrust in Thailand heeft grote gevolgen voor de toeristensector in het land. De onrust zal buitenlandse toeristen verdrijven waardoor het aantal buitenlandse toeristen het tweede en derde kwartaal van dit jaar waarschijnlijk met 20 procent zal dalen. Dit is bekend gemaakt door Kongkrit Hiranyakit, voorzitter van de raad van Toerisme in Thailand (TCT).

 

Toeristensector in Thailand krimpt sinds 2008

Sinds midden 2008 zit er al een negatieve sleur in de Thaise toeristensector. Toen begonnen de protesten van de geelhemden, aanhangers van de huidige premier Abhisit Vejjajiva.  Met name de gedwongen sluiting van het Internationale vliegveld Suvarnabhumi in Bangkok heeft de toeristensector veel schade toegebracht.  De grote klap  veroorzaakt door de recente onrust is voor vele toeristische ondernemers de bekende druppel waardoor ze hun activiteiten noodgedwongen moeten staken.

 

 Passende informatie bij : Politieke onrust Thailand leidt tot grote verloren inkomsten voor de toeristensector.
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.