ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,639 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Qatar Airways voegt A380 toe op Bangkok route

Geplaatst op 14 november 2014 11:08 door thailandtotaal

Qatar vliegt vier keer per dag op Bangkok.

Qatar Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van het Arabische Emiraat Qatar, wordt de derde vliegmaatschappij die met de A380 op Bangkok gaat vliegen. Emirates (Dubai) en Thai Airways (Thailand) gingen de luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten reeds voor.

Vanaf 5 januari 2015 zal Qatar Airways één van de nieuw geleverde superjumbo’s inzetten op de route vanuit haar basis in Doha naar Bangkok. Bangkok is na Londen en Parijs dan de derde internationale luchthaven voor de A380 van Qatar Airways. Qatar heeft vanaf 5 januari dan vier A380’s in dienst. De luchtvaartmaatschappij bestelde 13 van dit type vliegtuig bij fabrikant Airbus. De A380 van Qatar Airways beschikt over 8 eerste klas suites, 48 business-class stoelen en 461 stoelen in de economy-class.

De beslissing om de dubbeldekker Airbus in te zetten op de route naar Bangkok is het gevolg van de grote vraag naar reizen van en naar de Thaise hoofdstad. Momenteel verzorgt Qatar Airways dagelijks vier keer de route Bangkok – Doha. De vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 777-300ER.

Wil je meer weten over vliegreizen naar Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Reizen naar Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Qatar Airways voegt A380 toe op Bangkok route
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.