ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Regenseizoen Thailand nadert zijn einde

Geplaatst op 11 oktober 2011 11:21 door thailandtotaal

Geen nieuwe stormen meer in Thailand.

Het momenteel bijzonder natte regenseizoen in Thailand is bijna ten einde is. Volgens The Meteorological Department in Thailand zal het regenseizoen in het midden van deze maand eindigen. Een nieuwe storm die momenteel over de Filippijnen wordt gevormd zal voor Thailand niet van belang zijn.

Komende dagen nog zware regen in midden en oost Thailand.

Volgens The Meteorological Department zal het huidige regenseizoen de komende dagen nog hevige regen brengen in Kanchanaburi, Suphan Buri, Ratchaburi en Bangkok. Ook de provincies Rayong, Chon Buri en Nakhon Nayok in het oosten van Thailand zullen de komende dagen nog de nodige regen mogen verwachten. Maar daarna zal het regenseizoen ten einde zijn, aldus The Meteorological Department.

Het zeer natte regenseizoen met veel overstromingen en aardverschuivingen heeft tot nu toe  al een tol van 269 doden en 4 vermissingen opgeëist.


Reageren

*


Passende informatie bij : Regenseizoen Thailand nadert zijn einde
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.