ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,268 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Reserveer tijdig voor Songkran in Chiang Mai

Geplaatst op 17 maart 2015 12:21 door thailandtotaal

12 – 15 april 2015.

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Chiang Mai tijdens het Songkran, dan is het raadzaam om je accommodatie in de stad op tijd te reserveren. Tijdens het Songkran, het Thaise (Boeddhistische) Nieuwjaar stijgt het aantal toeristen in Chiang Mai met 15 – 20%. Volgens de Chiang Mai Tourism Business Association is momenteel al ruim 60% van de beschikbare accommodatie in de stad gereserveerd. Het Songkran feest wordt dit jaar gevierd van 12 tot 15 april. Als je dus van plan bent om te genieten van het festival boek dan tijdig je accommodatie.  Men verwacht in Chiang Mai voor deze periode weinig of geen annuleringen en er zullen weinig kamers beschikbaar zijn voor walk-in gasten.

Wil je meer weten over het Songkran feest? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Songkran, Water Festival in Thailand’ en bekijk de videopresentatie.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Reserveer tijdig voor Songkran in Chiang Mai
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.