ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Richard Branson als stewardess bij Air Asia

Geplaatst op 13 mei 2013 08:17 door thailandtotaal

Inzet weddenschap formule 1 kampioenschap.

Richard Branson, oprichter en baas van luchtvaartmaatschappij Virgin, heeft gisteren verkleed als stewardess de passagiers geserveerd op een vlucht van Air Asia. Hij deed dit na het verliezen van een weddenschap met Tony Fernandes, de baas van Air Asia.

Inzet van de weddenschap was het formule 1 kampioenschap van 2010. Zowel Virgin als Air Asia zijn sponsor van een formule 1 team en Branson (Marussia Virgin Racing) en Fernandes (Team Lotus) hebben twee jaar geleden een weddenschap afgesloten welk team in 2010 als hoogste zou eindigen in de strijd om het wereldkampioenschap. De laagste gerangschikte zou de rol van stewardess spelen op een vlucht van de concurrerende vliegmaatschappij. Aangezien Team Lotus hoger eindigde dan Marussia Virgin heeft Branson de weddenschap dus verloren.

Branson verrichte zijn taken als stewardess op een speciale Air Asia vlucht van Perth in Australië naar Kuala Lumpur in Maleisië. Hij deed dit een rood hete Air Asia stewardess uniform met zwarte kousen en naaldhakken. Branson had voor deze speciale gelegenheid zelfs zijn benen geschoren. Een deel van de opbrengsten van deze speciale vlucht zal worden gedoneerd aan een goed doel.


Reageren

*


Passende informatie bij : Richard Branson als stewardess bij Air Asia
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.