ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


River Kwai Bridge Week

Geplaatst op 29 november 2011 09:39 door thailandtotaal

Festival einde Tweede Wereldoorlog.

Kanchanaburi viert al dertig jaar het eind van de Tweede Wereldoorlog. Rondom de wereldberoemde River Kwai Bridge, destijds gebouwd door geallieerde krijgsgevangenen, worden diverse activiteiten georganiseerd als tentoonstellingen, culturele voorstellingen en ritten met de Tweede Wereldoorlog vintage treinen. De River Kwai Bridge Week wordt in 2011 gehouden van 25 november tot 6 december. Het festival staat dit jaar in het teken van het 30e River Kwai Bridge Festival en de 65e verjaardag van het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Spectaculaire licht en geluidshow

Hoogtepunt van de River Kwai Bridge Week is een spectaculaire licht en geluidshow. Middels een indrukwekkende multimedia presentatie wordt de tragische gebeurtenis van 65 jaar geleden weergeven. Dit alles wordt begeleid door een groot orkest vanaf een podium in het midden van de machtige River Kwai. Tickets voor de show kosten 200, 300 en 500 Bath.

Informatie River Kwai Bridge Week

Wil je meer weten over de River Kwai Bridge Week, dan kun je hierover contact opnemen met de Tourism Authority of Thailand, Kanchanaburi Office. E-mail: tatkan@tat.or.th

Wil je meer weten over Kanchanaburi en de River Kwai Bridge? Lees dan verder in ‘Bridge on the River Kwai, herdenkingsplaats en toeristische attractie’  of  op ons weblog in ‘Kanchanaburi-River Kwai Bridge-Death Railway’.


Reageren

*


Passende informatie bij : River Kwai Bridge Week
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.