ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,997 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Roep om Koh Tachai te beschermen

Geplaatst op 15 april 2014 11:47 door thailandtotaal

Steeds meer toeristen worden aangetrokken door het ongerepte eiland.

De toenemende populariteit van het maagdelijke Koh Tachai als een toeristische bestemming vereist maatregelen die ervoor zorgen dat het eiland niet wordt bedorven en vervuild. De autoriteiten is gevraagd te helpen het ecosysteem en natuurlijke omgeving van Koh Tachai te beschermen. Vanwege een enorme push, gegeven door het internet en sociale media, gaan er meer en meer toeristen naar het idyllische eiland gelegen in de Andaman zee.

Het onbewoonde Koh Tachai ligt voor de kust van de provincie Phang Nga midden tussen de Similan eilanden en de Surin eilanden. Het eiland staat bekend om zijn schitterende stranden en mooie duiklocaties. Toeristen die willen ontspannen in een rustige omgeving zien Koh Tachai als een ongeschonden alternatief voor populaire bestemmingen als Samui, Phuket en de Lipe eilanden.

Wil je meer weten over Koh Tachai? Lees dan verder op ‘Koh Tachai, ongerepte schoonheid in de Andaman zee’ en bekijk er onze video presentatie.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Roep om Koh Tachai te beschermen
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.