ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Seafood restaurants in Bangkok

Geplaatst op 24 mei 2012 11:46 door thailandtotaal

Van eenvoudig straat restaurants tot luxe buffetten.

Bangkok kent vele uitstekende seafood restaurants waar je kunt kiezen uit vele vis en schelpdieren, variërend van kreeft tot snapper. Deze worden naar wens gekookt, gestoomd of gebakken met chili en knoflook in zoetzure saus, wat je maar wilt.

Wil je genieten van heerlijke seafood en stel je geen hoge eisen aan het etablissement dan kun je hiervoor terecht in de vele straatrestaurants in China Town. Dit is ook de plek waar de lokale bevolking van Bangkok te vinden is om er te genieten van de heerlijke zeevruchten.

Stel je hogere eisen dan kun je terecht in de vijfsterrenhotels van Bangkok. De meeste van deze hotels bieden grote internationale buffetten met een grote selectie van seafood. Enkele voorbeelden van uitstekende seafood etablissementen zijn Lord Jim’s in het Mandarin Oriental Bangkok, Espresso in het Inter-Continental Bangkok en de Ramada hotels. Ook de moeite waard zijn de onlangs geopende Seafood Bar aan Sukhumvit Soi 16 en de Somboon restaurants. Smakelijk eten.


Reageren

*


Passende informatie bij : Seafood restaurants in Bangkok
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.