ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,890 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Siam Niramit Show nu ook op Phuket

Geplaatst op 14 december 2011 10:01 door thailandtotaal

Show op Phuket is identiek aan show Bangkok.

Phuket krijgt er een nieuwe attractie bij. Op 15 december zal het nieuwe theater Siam Niramit Phuket haar deuren openen voor het publiek. Het Siam Niramit Phuket bestaat uit een drietal zones: het theater met 2.000 stoelen, een Thais dorp en een restaurant voor maximaal 1.000 personen. De show in Siam Niramit Phuket zal identiek zijn aan de show van Siam Niramit Bangkok, maar als aanvulling op de nationale cultuur op Phuket zullen enkele optredens aangepast worden aan de Andaman levensstijl.

Siam Niramit Phuket is naast Phuket Fantasea het tweede grote themapark op Phuket dat vakantiegangers op het toeristen eiland ’s avonds een kwalitatief hoogstaand entertainment programma heeft te bieden.

Siam Niramit Phuket ligt aan de zuidelijke ringweg in Rassada, zo’n 30 kilometer ten zuiden van het vliegveld van Phuket.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Siam Niramit Show nu ook op Phuket
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.