ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,769 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Similan eerste in 7 wonderen van Thailand

Geplaatst op 15 juli 2014 13:03 door thailandtotaal

Meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen 2014 in Thailand.

Het Similan National Park, een groep eilanden in de Andaman Zee in het zuiden van Thailand, is door de bezoekers van de website ‘7WondersThailand’ uitgeroepen tot de meest aantrekkelijke Thaise toeristische bestemming van 2014. Het nationale park Similan, gelegen in de provincie Phang Nga, behoort tot de meest favoriete duikbestemmingen in de wereld en is de meest geliefde duiklocatie in Thailand.

Tweede en derde wonder.

De tweede plaats gaat naar het Phu Kradung Naional Park, gelegen in het hart van de bergen in Loei. Deze provincie ligt in het noordoosten van Thailand in het gebied dat ook wel de Isaan wordt genoemd. Op de derde plaats staat Mor Hin Khao, ook bekend als ‘Stonehenge van Thailand’. Mor Hin Khao bestaat uit gigantische rots kolommen en kleurrijke zandstenen. De stenen worden verondersteld meer dan een miljoen jaar oud te zijn. Het park is gelegen in de noordoost Thaise provincie Chaiyaphum.

Vierde, vijfde en zesde wonder.

Als vierde staat gerangschikt de Phanan Cheong tempel in Ayutthaya, de thuisbasis van het imago van de grote Boeddha. Het Rangsit Science Centre in Pathum Thani is het vijfde Thaise wonder. De 2565 meter hoge Doi Inthanon in Chiang Mai, de hoogste plek van Thailand, komt op de zesde plaats terwijl de steile en ruige kliffen van Hub Pa Tad in Uthai Thani werd uitgeroepen tot het zevende wonder van 2014 in het Koninkrijk Thailand.

Meer informatie over de 7 meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen 2014 in Thailand lees je op de website 7 Wonders of Thailand.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Similan eerste in 7 wonderen van Thailand
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.