ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,632 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Singapore Airlines beste luchtvaartmaatschappij van 2018

Geplaatst op 19 juli 2018 14:52 door thailandtotaal


Maar liefst zeven Aziatische luchtvaartmaatschappijen in de top 10.

Singapore Airlines is door Skytrax uitgeroepen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij van 2018. Het is de vierde keer dat de Aziatische luchtvaartmaatschappij deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen sinds de jaarlijkse invoering in 1999. Tweede en derde beste werden respectievelijk Qatar Airways (Midden-Oosten) en All Nippon Airways (Japan).

De top 10 lijst wordt overigens gedomineerd door Aziatische luchtvaartmaatschappijen. Maar liefst zeven van de tien luchtvaartmaatschappijen komen uit Azie, namelijk Singapore Airlines (1), All Nippon (2), Eva Airlines (5), Cathay Pacific Airways (6), Hainan Airlines (8), Geruda Indonesia (9) en Thai Airways (10). Het Duitse Lufthansa (7) is de enige Europese luchtvaartmaatschappij in de top 10, terwijl er geen enkele luchtvaartmaatschappij uit de VS is opgenomen.

Skytrax is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en doet onderzoek naar de kwaliteit van luchtvaartmaatschappijen en vliegvelden. Het meest bekend is Skytrax vanwege de jaarlijkse World Airlines Awards en World Airport Awards. Door de media worden deze Awards aangeduid als de “Oscars van de luchtvaartindustrie”.

Lees hier de volledige top 100 luchtvaartmaatschappijen 2018.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Singapore Airlines beste luchtvaartmaatschappij van 2018
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.