ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Sterke stijging aantal passagiers Don Muang Airport

Geplaatst op 30 maart 2015 10:32 door thailandtotaal

Terminal 2 later dit jaar in gebruik.

Het aantal passagiers dat gebruik maakt van luchthaven Don Muang, het tweede vliegveld van Bangkok, is sterk gestegen. Volgens The Airports of Thailand (AOT), de exploitant van de zes grootste luchthaven van Thailand, zal Don Muang Airport dit jaar 27,6 miljoen passagiers te verwerken krijgen. Dit is een stijging van 31,8%. Om de toenemende vraag op Don Muang te kunnen dienen zal binnenkort Terminal 2 geopend worden. Hierdoor krijgt de luchthaven een capaciteit van 30 miljoen passagiers.

Momenteel maken 15 commerciële luchtvaartmaatschappijen gebruik van Don Muang Airport. Zij bedienen 24 provincies in Thailand en 33 steden in 14 landen. Later dit jaar zullen nog een aantal nieuwe luchtvaartmaatschappijen aan dit rijtje worden toegevoegd waaronder NokScoot Airlines, de langeafstandsvluchten luchtvaartmaatschappij van de low cost carrier Nok Air, Het Maleisische Singapore Scoot en Maldivian, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Malediven.

Wil je meer weten over het tweede vliegveld van Bangkok? Lees dan verder op onze informatiepagina ‘Don Muang Airport’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Sterke stijging aantal passagiers Don Muang Airport
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.