ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,848 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


‘Street Food Bangkok’ app

Geplaatst op 24 september 2015 10:47 door thailandtotaal

Snel en makkelijk naar de beste street food kraampjes.

The Thailand Foundation, een onderdeel van het Thaise ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft een app geïntroduceerd om toeristen in Bangkok de weg te wijzen naar een aantal van de beste ‘street food’ kraampjes. De app geeft informatie over 121 eet-kraampjes en omvat 25 smakelijke menu’s en zal binnenkort uitgebreid worden met street food verkopers in Chiang Mai, Chiang Rai en andere toeristische bestemmingen van Thailand. Met de nieuwe app wil Thailand het street food, als onderdeel van de Thaise cultuur, meer onder de aandacht brengen. De straat eet-kraampjes zijn ideaal om kennis te maken met de grote verscheidenheid aan smaken in de Thaise keuken.

Thaise keuken mag je niet missen

Thailand wordt algemeen beschouwd als een van de meest toonaangevende keukens van de wereld. De Thaise keuken is internationaal erkend voor zijn unieke smaak en zijn gastronomische presentatie die kleuren, aromatische componenten, kruiden en medische voordelen combineert.

De Street Food Bangkok applicatie is een aanwinst voor de hedendaagse reiziger, die de voorkeur geeft aan digitale gadgets. De app werkt samen met Google Maps, waardoor taxi en tuktuk chauffeurs je eventueel makkelijk naar de gewenste bestemming kunnen brengen.

Gratis downloaden

De Street Food application kan gratis gedownload worden op tablets en smartphones met Android en IOS-besturingssystemen. Het heeft een gebruiksvriendelijke, eenvoudig te navigeren interface die een scala toont aan gerechten, gesorteerd op locatie en type.

Downloaden van de applicaties:

Downloaden voor de IOS app

Downloaden voor de Android app

 

Wil je meer weten over Street Food in Bangkok? Lees dan verder op onze weblogberichten ‘Waar vind je in Bangkok de beste eet-kraampjes?‘ en ‘Tips voor het beste eten op straat in Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : ‘Street Food Bangkok’ app
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.