ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Stroomtoevoer Koh Samui en Koh Pha Ngan weer herstelt

Geplaatst op 7 december 2012 10:30 door thailandtotaal

Breuk ondergrondse kabel gerepareerd.

De Provincal Electricity Authority (PEA) heeft afgelopen nacht de ondergrondse stroomkabel naar Koh Samui en Koh Pha Ngan weer gerepareerd. Daardoor is de elektriciteitsvoorziening op de populaire Thaise toeristen eilanden weer hervat. Afgelopen dinsdag ontstond een breuk in de ondergrondse kabel waardoor Koh Samui en Koh Phan Ngan drie dagen afgesneden is geweest van de elektriciteitsvoorziening.

Volgens de PEA was de breuk in de kabel te wijten aan overbelasting veroorzaakt door de toeristische industrie op de eilanden. Het toerisme op Koh Samui en Koh Pha Ngan is sterk gegroeid waardoor de vraag naar elektriciteit sterk is gestegen.

De stroomstoring heeft het toerisme op de twee eilanden ernstig verstoord. Een groot aantal toeristen hebben hun vakantie daar abrupt geannuleerd of verlieten de eilanden.

Stroomuitval geen effect op vluchtuitvoering Samui Airport.

Volgens Bangkok Airways, de exploitant van het vliegveld op Koh Samui, heeft de stroomuitval op de eilanden geen effect op de vluchtuitvoering van en naar Samui Airport. Het vliegveld opereert normaal en de behandeling van de ongeveer 36 dagelijkse vluchten van en naar het vliegveld, uitgevoerd door Bangkok Airways, Thai Airways, SilkAir (uit Singapore) en FireFly (uit Maleisië), werken normaal.


Reageren

*


Passende informatie bij : Stroomtoevoer Koh Samui en Koh Pha Ngan weer herstelt
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.