ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


TAT wil campagnes om toerisme naar Thailand te stimuleren

Geplaatst op 5 juni 2010 14:40 door admin

Thailand is een veilige bestemming.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) wil de komende maanden campagnes opzetten om het toerisme naar Thailand te stimuleren. Zo wil men zich ondermeer inzetten om toeristen duidelijk te maken dat Thailand een veilige bestemming is.  

 

Toerisme Thailand laatste twee maande sterk teruggelopen.

Volgens de minister van Toerisme en Sport Chumpol Silpaarcha is als gevolg van de politieke onrust het toerisme naar Thailand de afgelopen twee maanden sterk terug gelopen. Desondanks zijn de totale aankomsten in Thailand in de periode van januari tot mei van dit jaar toegenomen  tot 6,5 miljoen. Dit is een stijging van 16% vergeleken met de 5,6 miljoen aankomsten in dezelfde periode vorig jaar.

 

Maatregelen om het toerisme te stimuleren.

In verband met het stimuleren van het toerisme wil Chumpol de regering vragen de noodtoestand voor Thailand vanaf volgende week op te heffen. Om het toerisme naar Thailand te stimuleren heeft de Thaise regering eerder al diverse maatregelen ingevoerd. Zo ziet men ondermeer tijdelijk af van visumkosten en worden landingsrechten voor luchtvaartmaatschappijen verlaagd. Passende informatie bij : TAT wil campagnes om toerisme naar Thailand te stimuleren
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.