ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,030 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 33,761 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thai AirAsia overweegt verplaatsing naar Don Muang Airport

Geplaatst op 15 juni 2012 09:40 door thailandtotaal

Suvarnabhumi International Airport is overbelast.

Vliegmaatschappij Thai AirAsia overweegt om haar activiteiten op Suvarnabhumi International Airport Bangkok verplaatsen naar Don Muang Airport, het oude vliegveld van Bangkok. Mede door de enorme groei van low-cost airlines is Suvarnabhumi Airport op dit moment overbelast. Het Internationale vliegveld van Bangkok is ontworpen om op jaarbasis 45 miljoen passagiers te verwerken. Vorig jaar verwelkomde Suvarnabhumi Airport 46 miljoen passagiers.

Om zwaar verkeer op Suvarnabhumi te voorkomen worden er op dit moment door de overheid van Thailand stimuleringsmaatregelen getroffen om vliegmaatschappijen te bewegen hun activiteiten op Suvarnabhumi Airport over te hevelen naar Don Muang Airport, het tweede vliegveld van Bangkok. Naast Thai AirAsia zijn er ook andere low-cost airlines die een verplaatsing naar Don Muang Airport willen overwegen.

Wil je meer weten over Suvarnabhumi International Airport en Don Muang Airport lees dan verder in ‘Vliegvelden te Bangkok’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Thai AirAsia overweegt verplaatsing naar Don Muang Airport
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.