ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,130 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thai Lion Air heeft luchtdoop in december

Geplaatst op 5 november 2013 13:06 door thailandtotaal

Gestationeerd op Don Muang Airport Bangkok.

Lion Air, de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij van Indonesië, gaat in Thailand starten met een nieuwe Thaise budget luchtvaartmaatschappij. Het Thaise Lion Air zal zijn eerste commerciële vlucht Bangkok – Jakarta (Indonesië) begin december inhuldigen, gevolgd door Bangkok – Kuala Lumpur (Maleisië) en Bangkok – Chiang Mai. De nieuwe luchtvaartmaatschappij zal in Bangkok worden gestationeerd op Don Muang Airport, het tweede vliegveld van de Thaise hoofdstad.

In eerste instantie zal de route Bangkok – Jakarta tweemaal daags bevlogen worden en Bangkok – Kuala Lumpur eenmaal. De route Bangkok – Chiang Mai wordt drie maal per dag afgelegd. Thai Lion Air is voornemens om haar activiteiten de komende jaren uit te breiden met vluchten vanuit China en India naar de belangrijkste toeristische bestemmingen in Thailand. De nieuwe luchtvaartmaatschappij is ervan overtuigd in staat te zijn te concurreren met andere budget luchtvaartmaatschappijen die in Thailand een groot marktaandeel hebben verworven.

Meer over Thaise luchtvaartmaatschappijen lees je op onze webpagina. ‘Per vliegtuig reizen door Thailand’.

 

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Thai Lion Air heeft luchtdoop in december
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.