ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 36,161 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand 17e in rapport Wereldbank

Geplaatst op 24 oktober 2011 10:47 door thailandtotaal

Beoordeling van 183 economieën op zaken doen.

Volgens een nieuw gezamenlijk rapport van het IFC (International Finance Corporation) en de Wereldbank staat Thailand op de 17e plaats met betrekking doen tot het gemak van zaken doen. In de regionale ranking (Zuidoost-Azië) staat Thailand 3e, achter Singapore en Hong Kong. Het rapport over het zaken doen in een meer transparante wereld beoordeelt de regelgeving in 183 economieën wereldwijd. Er wordt gekeken naar o.a. het starten van een bedrijf, het oplossen van insolventie en de handel over de grenzen heen.

Starten van een bedrijf in Thailand makkelijker geworden.

Volgens het rapport maken de hervormingen van de economie in Thailand het zaken doen voor lokale bedrijven makkelijker. De hervormingen bieden meer transparantie en toegang tot informatie. Het starten van een bedrijf is in Thailand makkelijker geworden door het onlangs opgerichte Single Point Service Center. Via dit center kunnen nu zaken afgehandeld worden die voorheen door drie afzonderlijke overheidsinstanties werden behandeld.

Wil je meer weten over zaken doen en het starten van een bedrijf in Thailand? Lees dan verder op Thailandtotaal in ‘Investeren en zaken doen in Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand 17e in rapport Wereldbank
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.