ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand een golf bestemming?

Geplaatst op 17 augustus 2011 21:58 door thailandtotaal

Meeste golfbanen in Thailand zijn openbaar.

Thailand staat bekend als een unieke plek voor het spelen van golf en behoort inmiddels tot ’s werelds top bij golf bestemmingen.  Verspreid over het hele land liggen er schitterende (professionele) golfbanen aangelegd in tropische weelde. Dit in combinatie met mooi weer, behulpzame caddies en luxe faciliteiten maken Thailand een waar golfparadijs. Thailand beschikt thans over meer dan 200 golfbanen waarvan de meeste openbaar toegankelijk zijn. Zowel de doorgewinterde professional als amateurgolfer kan in Thailand zijn hart ophalen.

Combineer meerdere locaties in één vakantie.

Veel golfbanen in Thailand zijn ontworpen door legendes als Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Pirapon Namatra en Dennis Griffiths. Een van de fascinerendste aspecten van het spelen van golf in Thailand is de grote diversiteit aan locaties en omgevingen. Van het stedelijke Bangkok en de badplaatsen in het zuiden tot het bergachtige en groene Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden. Ideaal om meerdere locaties van Thailand in één vakantie te combineren. Ook de niet golfende reisgenoten zullen in Thailand kunnen genieten van een aangename en ontspannen vakantie. Veel golfbanen in Thailand beschikken zelf over uitgebreide luxe resort faciliteiten.

Thailand biedt meer dan alleen golf.

Kom je alleen voor het golfen dan kun je net zo goed thuis blijven, want goede golfbanen heb je overal. Maar wil je tevens een andere cultuur leren kennen, genieten van gastvrijheid, lekker eten en prachtig weer dan is Thailand het land waar je moet zijn.

Lees hier verder over golf en golfreizen naar Thailand.

 

Golfreizen.nu

 


1 reactie op “Thailand een golf bestemming?”

anke colijn16-09-2011 om 02:36

Er zijn veel mensen die naar Hua Hin komen om te golven. De banen zijn van perfecte kwaliteit, het weer is geweldig. Beslist beter dan thuis!

Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand een golf bestemming?
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.