ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,869 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand hoog geklasseerd in Kuoni Travel Trends rapport 2013

Geplaatst op 16 februari 2013 10:09 door thailandtotaal

Op een na beste verre vakantie bestemming.

In het Travel Trends rapport 2013 van de Britse touroperator Kuoni, is Thailand beoordeeld als tweede beste verre vakantie bestemming. De top 3 van de verre bestemmingen voor 2013 bestaat uit de Malediven, Thailand en Sri Lanka.

Het feit dat Thailand in de top 10 van beste verre bestemmingen hoog geklasseerd staat is geen verrassing. Het land biedt vakanties voor iedereen, van boeiende steden als Bangkok en Chiang Mai, idyllische tropische eilanden, schitterende natuur tot een vriendelijke en open cultuur. Tevens is er vanwege de sobere economische vooruitzichten in het westen een grotere behoefte aan mogelijkheden om aan de kommer en kwel te ontsnappen. De kracht van een vakantie zal niet verminderen en de allure van bestemmingen als de Malediven, Thailand en Sri Lanka zal blijven, aldus Kuoni.

Ook in top 10 voor bruiloften, huwelijksreizen en reizen voor singels.

Thailand is in het Travel Trends rapport 2013 ook in andere categorieën, zoals bruiloften, huwelijksreizen en reizen voor singles geclassificeerd in de top 10. Kuoni presenteert al sinds 1980 een jaarlijks Travel Trends Rapport. De cijfers voor 2013 zijn gebaseerd op statistieken en patronen welke gemaakt zijn in de periode januari – december 2012.

Op zoek naar uitgebreide informatie over het toerisme in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Op vakantie in en reizen naar Thailand’.


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand hoog geklasseerd in Kuoni Travel Trends rapport 2013
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.