ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,029 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 34,973 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Thailand meest favoriete toeristische bestemming in ASEAN

Geplaatst op 21 januari 2013 12:00 door thailandtotaal

Oude ruïnes, cultuur en tradities meest interessante attracties.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de Bangkok University is Thailand voor meer dan de helft van de buitenlandse toeristen de meest favoriete bestemming in de ASEAN regio (Association of Southeast Asian Nations). 58% van de respondenten stemde voor Thailand als de meest aantrekkelijke toeristische bestemming in de ASEAN, gevolgd door Vietnam (34,1%), Cambodja (30,6%), Laos (30,3%) en Singapore (26,1%).

Ten aanzien van de meeste interessante attracties van Thailand wees 28,1% op oude ruïnes  20,4% op de Thaise cultuur en tradities en 14,3% vindt Thailand het meest interessant vanwege het prachtig uitzicht op zee en de stranden.

85% zal Thailand opnieuw bezoeken.

97,6% van de ondervraagden zegt een sterk vertrouwen te hebben in de veiligheid van Thailand, terwijl slechts 2,4% hier negatief op reageerde. Gevraagd naar factoren die het toerisme in Thailand zouden kunnen beschadigen noemde 37,2% het fileprobleem, 23,2% wees op oneerlijke tarieven aangerekend door taxi en tuktuk chauffeurs en 20,7% vindt bepaalde producten onredelijk duur.

Maar liefst 85% van de respondenten gaf aan dat ze Thailand opnieuw zullen bezoeken, 14% was hierover onzeker en slechts 1% zegt dit niet meer te doen.

Op zoek naar uitgebreide informatie over het toerisme in Thailand? Lees dan verder op onze webpagina ‘Op vakantie in en reizen naar Thailand’.

 


Reageren

*


Passende informatie bij : Thailand meest favoriete toeristische bestemming in ASEAN
Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.